Inschrijven - run

Zondag 25 februari

Online voorinschrijvingen

(t.e.m. zaterdag 24 februari 23u59 of zolang de voorraad strekt)

Afstanden

EARLY BIRD
(eerste 1000 inschrijvingen - alle afstanden samen)

Vanaf 1001 deelnemers (alle afstanden samen)

42 km - VOLZET

€ 55*

€ 65*

22km - VOLZET

€ 26*

€ 30*

14 km - VOLZET

€ 19*

€ 22*

8 km - VOLZET

€ 15*

€ 18*

T-shirt**

€ 15

€ 15

*€2 van je inschrijvingsbedrag zal ingezet worden voor de natuur en natuurbeleving van het Nationaal Park Hoge Kempen. Zo zijn er met het fonds van 2022 twee zwaluwtillen geïnstalleerd die zorgen voor extra nestgelegenheid voor de huiszwaluw.
** Als marathonloper is dit T-shirt inbegrepen in je deelnamepakket

Inwoners van Maasmechelen die in het bezit zijn van een UiTPAS met kansenstatuut kunnen zich inschrijven aan een verlaagd tarief van €5. Ga je voucher uithalen bij de balie van de Jeugd- en Sportdienst, Binnenhof 4, 3630 Maasmechelen.

Na betaling ontvang je een e-ticket dat je de dag zelf dient mee te brengen (geprint of op je smartphone). Bewaar dit dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Met dit e-ticket kan je je borstnummer afhalen op zondag 25 februari vanaf 8u00 aan de inschrijvingszone aan jeugdcentrum Asteroïde (Ringlaan 400) te Maasmechelen.  

Deelnamepakket

 • Exclusieve herinneringsmedaille
 • Een exclusief finisher T-shirt voor deelnemers aan de marathon
 • Bevoorradingen onderweg voor de 14 km, 22 km en marathon
 • Eindbevoorrading met koeken en sportdrank
 • Parcoursbeschrijving online
 • Tijdsopname door middel van een chip
 • Sportinez-verzekering tijdens de wedstrijd

Algemene voorwaarden

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de Nationaal Park Marathon. Lees deze voorwaarden grondig na.

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. maandag 12 februari 2024 – 23u59)

Wil je samen met collega’s en vrienden de uitdaging aangaan? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 12 februari 23u59.

 • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand op 5 maart en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
 • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
 • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
 • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
 • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
 • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.

Schrijf je groep online in

Daginschrijvingen

Ter plaatse inschrijven is niet mogelijk. Je kan enkel online inschrijven en dit tot en met zaterdag 24 februari 23u59 of zolang de voorraad strekt.

Afstanden

Tarief

8 km

€ 18

14,5 km

€ 22

23 km

€ 29

T-Shirt

Bij inschrijving kan je een technisch T-shirt van de Nationaal Park Marathon Hoge Kempen 2024 bestellen. Dit T-shirt (100% polyester) kost € 15. Als marathonloper is het finisher T-shirt inbegrepen in je deelnamepakket. 

Herbruikbare beker

Tijdens de Nationaal Park Marathon werken we met bevoorradingen zonder wegwerpbekers. Je kan ter plaatse een opvouwbaar bekertje kopen voor € 3.