Keytrade Bank Nationaal Park Marathon Maasmechelen

Al 2 jaar organiseren we met veel Limburgse fierheid een run & walk in het Nationaal Park Hoge Kempen in Maasmechelen. Ons en jouw “natuuroplaadpunt”.

Met trots herdopen we ons prachtige evenement nu tot de Nationaal Park Marathon Maasmechelen. We behouden wat goed is: de 7,5, 14 en 22 km worden onder de loep genomen en vernieuwd! Maar we voegen ook een echte natuurmarathon toe aan het programma. Op zondag 5 maart voor lopers, op zaterdag 4 maart voor wandelaars. Onze parcoursbouwers hebben er een prachtige off road marathon van gemaakt (geen trail!) die de mooist plekjes van het enige nationale park van ons land laat zien. 42,195 km, exclusief voor maximaal 500 deelnemers (per dag).

Kom jij naar Maasmechelen voor de mooiste marathon van het land?

#MaasMagisch #MaasMachtigeMarathon

DAGEN
UUR
MIN
SEC

Laatste Tips – Walk

Zaterdag trek jij je wandelschoenen aan voor de Keytrade Bank Nationaal Park Marathon Maasmechelen. Hopelijk ben je volledig klaar om de Maasmechelse natuur te trotseren! Lees

Laatste Tips – Run

Zondag sta jij aan de start van de Keytrade Bank Nationaal Park Marathon Maasmechelen. Hopelijk ben je volledig klaar om de Maasmechelse natuur te trotseren! Lees

RUN

Aftermovie

Parcours

WALK

Aftermovie

Parcours

NPHK-2023-Logo

Nationaal Park Hoge Kempen

Nationaal Park Hoge Kempen, natuur in al haar glorie! Het Nationaal Park, het eerste en enige in België, is een uniek natuurgebied waar meer dan 12 000 ha bos en heide beheerd en beschermd worden. Het gebied strekt zich uit over de Limburgse gemeenten As, Bilzen, Bree, Dilsen-Stokkem, Genk, Lanaken, Maaseik, Maasmechelen, Oudsbergen en Zutendaal.

Bekijk de aftermovie!